Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/0/f/a/jutagardensstuteri.se/httpd.www/templates/jutagarden/functions.php on line 191

Skultorps Ryttarsällskap SRS

 

Ridskolan drivs av Skultorps Ryttarsällskap (SRS) i tätt samarbete med Jutagården och Frida Hansson. 

  

 

SRS för alla genom livet!

Utifrån vår värdegrund Glädje - Gemenskap - Kvalité ska Skultorps Ryttarsällskap, SRS, i samarbete med Jutagården Stuteri och Ridskola driva och utveckla vår verksamhet med visionen SRS för alla genom livet. 

 

Vår verksamhetsidé är att verka för ridsport som livslångt intresse genom att driva och utveckla en utbildnings- och tävlingsverksamhet med hög kvalité i en förening med stark gemenskap där alla medlemmar är delaktiga. där båda parter arbetar för en ridskola som genomsyras av gemenskap, kunskap och kvalité. 

 

 

Klubbens hemsida

http://www.skultorpsrs.se

      

Medlemsskap i SRS

Medlemskap hos Skultorps Ryttarsällskap är obligatoriskt för alla ridskoleelever. Medlemskap hos Skultorps Ryttarsällskap är obligatoriskt för alla ridskoleelever. Var noga med att betala den i början på året eller direkt när du börjar rida hos oss. Medlemsavgiften ska betalas en gång/år. Detta gör man via Min Ridskola, logga in (skapa konto med din e-post om du inte har inlogg) klicka på "Medlem" där kan du köpa medlemskap i SRS. Länk till Min Ridskola hittar du till höger på denna sidan.

Barn och ungdom (t.o.m. 18 år) = 385:-

Vuxen = 460:-

 

Mer information om medlemskapet och den försäkring som ingår hittar du på klubbens hemsida under klubbinfo.

 

Som medlem & ridande i SRS ska du minst bidra med

  • En halv dag som funktionär vid våra lokala tävlingar eller en fixardag inför dessa tävlingar. Se Obligatoriskt medlemsuppdrag på SRS:s hemsida.
  • En städdag/termin. (toaletter, omklädningsrum, cafeteria, läktaren, utbildningsrum) Se schema för detta i stallet när din grupp har städning.

 

 

Föreningsengagemang

Skultorps Ryttarsällskap bygger som så många andra föreningar på ideellt arbete. För att verksamheten ska fungera så behövs det många som hjälper till på tävlingar, med anläggningen och engagerar sig i styrelsen och dess kommitteér. Vill du engagera dig lite extra i klubben finns det alltid en plats för dig.

 

Skultorps Ryttarsällskaps Kommitteér:

  • Tävlingskommitte - planerar och strukturerar de tävlingar som SRS genomför
  • Cafekommitte - ansvarar för cafe och kioskverksamhet vid tävlingar och andra aktiviteter som SRS annordnar
  • Anläggningskommitte - utvecklar och underhåller anläggningen för att den ska vara en säker och trevlig plats att besöka
  • Ridskolekommitte - arbetar med att erbjuda eleverna en bra ridutbildning
  •  

Vill du engagera dig i styrelsen kontaktar du valberedningen.  

Vill du engagera dig mer i någon av våra kommittéer kontaktar du styrelsen. Det finns en ansvarig representat för varje kommitté i styrelsen.

 

 
 

Skultorps Ryttarsällskap, Ridskola, Ridklubb, Skövde