Temadagar

 

 

Jutagårdens Temadagar

På Jutagårdens Ridskola vill vi inte bara prioritera och värdesätta ridning utan även teorin som vi anser är minst lika viktig för att få en värdefull utbildning. Temadagar är vår form av teoriundervisning som varit ett uppskattat inslag under många år. Vi satsar mycket på att få hit bra förläsare och kunniga yrkesmän för att göra temadagen så intressant och varierande som möjligt. Vi försöker tänka på aktuella ämnen och vad våra elever önskar samt vill fördjupa sig inom. Eleven får själv välja när och hur många tillfällen den vill vara med på. Föräldrar är också välkomna att delta. Den ordinarie lektionsverksamheten kommer att utgå under temadagen, dvs ingen ridning den dagen. Det kommer att vara en måndag, en tisdag, en onsdag osv under terminen. En ridgång förvandlas till temadag men man har möjlighet att ta del av totalt 7 stycken temadagar som ridande elev på ridskolan.

 
     

Terminens innehåll

Du som elev har alltid möjligheten att vara med och påverka innehållet i terminens temadagar. Önskemål lämnas i samband med att du fyller i ditt måldokument i början av terminen. Du hittar all information om terminens temadagar på bloggen där all aktuell information publiceras när det närmar sig.

 

 

Kostnad

Lektionsryttare alla temadagar ingår i ridavgiften, gå på så många du vill. (gäller även för anhöriga)
Övriga medlemmar 50:-/temadag
Icke medlemmar 100:-/temadag

(Betalas via swish på plats.)

 

Anmälan

Alla temadagar läggs upp som aktiviteter/kurser i Min Ridskola. Anmäl dig där om du är intresserad att delta. Anmälan är viktig så vi dels vet hur många som tänkt gå men också för att vi ska veta hur mycket material som ska kopieras upp osv. Det brukar vara stort deltagande och intresse för våra temadagar. Vi brukar ha mellan 30-70 personer/tilffälle beroende på aktivitet. 

Icke medlemmar kan anmäla till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.                               

  

 

  

 
 

Skultorps Ryttarsällskap, Ridskola, Ridklubb, Skövde