Horse Manager Information

Information Horsemanager - Ny rutin 2015

Under vårterminen 2015 introducerade vi en ny rutin som berört alla elever och medlemmar i SRS. Horsemanager är en webbtjänst som är till för att underlätta för dig som medlem och/eller elev på Jutagårdens Ridskola. Du kan oavsett vart du befinner dig när som helst på dygnet lätt logga in på Horsemanager via din telefon, ipad/surfplatta eller dator. På Horsemanager kan du lämna återbud till din ridlektion, boka igenridningar, se dina fakturor, välja att dela upp din ridtermin på flera fakturor, se vilka extra aktiviteter så som temadagar, tävlingar mm klubben arrangerar. Du kan även se vilken häst du ska ha samt vad vi ska göra på nästa ridlektion. Vi hoppas att Horsemanager kommer att underlätta på många sett för dig som medlem och/eller ridande elev/familj på Jutagårdens Ridskola, Skultorps Ryttarsällskap.

Inloggningsuppgifter

Alla elever samt målsman läggs upp på Horsemanager. Om du inte redan har skaffat ett användarkonto klickar du på ikonen Horsemanager på vår startmeny. Då kommer du direkt till sidan där du kan registrera en ny användare. Därefter får du ett mail med användarnamn och lösenord så du kan logga in på Horsemanager. Din mail är ditt användarnamn. (Är du under 18 år är det din målsman som får inloggningsuppgifter men självklart kan alla i familjen logga in med dessa uppgifter. När du loggar in första gången ska du fylla i/kontrollera dina personuppgifter. Fyll i så mycket som möjligt vad det gäller personnummer, telefonnummer, akutnummer, adress mm. Här kan man även välja ett lättare lösenord som alla i familjen känner till. Är ni flera i en familj som använder samma konto lägger man till dessa under fliken familj. 

 

Övrigt

Nu har vi använt Horsemanager i ett års tid och hittills är vi väldigt nöjda med programmet och hoppas att våra elever också är det. Vi lär oss programmet bättre och bättre och upptäcker nya fördelar hela tiden. Vi ber er ändå att ha överseende med ifall det blir misstag. Mycket görs automatiskt och då kan det lätt bli fel ibland. Hör hellre av er en gång för mycket än en gång för lite. Era synpunkter tas tacksamt emot.

Skultorps Ryttarsällskap, Ridskola, Ridklubb, Skövde